keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Kohti kevättä.

Heippa!

Täällä taas. Lomat on lusittu ja nyt sitten istutaan kotona kuumeen kourissa. Viikko Levillä vierähti nopeasti ja laskupäiviä kertyi yhteensä 6 kappaletta. Kuluneita kaloreita tuolta ajalta oli hieman yli 6000. Hurja määrä mielestäni. Harmittaa ainostaan se, että en ehtinyt käymään salilla tai aerobisella lenkillä ollenkaan. Ehkä se annettaan anteeksi, kun tuo laudalla laskeminen ainakin treenaa hurjasti reisiä ja peppua! ;) Mustelmilta en onnistunut tuon reissun aikana välttymään. Niin, ja ehkä loukkasinkin itseäni hieman. Kaaduin yhtenä yönä portaat alas, kun olin menossa vessaan. Jep, juuri minun tuuria, että loukkaan itseni jossain muualla kuin rinteessä. Seurauksena hirveä mustelma oikeassa polvessa ja järkyttävä särky, joka kesti monta päivää. Mustelma loistaa edelleen kirkkaana polvessa.

Levi itsessään oli minulle hieno kokemus, koska en aikaisemmin pohjoisessa ole käynyt. Mökkimme sijaitsi aivan Etelärinteiden vieressä, joten aamulla otettiin vain laskukamat kainaloon ja suoraan rinteeseen. Iltaisin puuhailtiin mökissä ruokaa ja muutamana päivänä käytiin tutustumassa Levin "Alppikyllään". Sen lisäksi yhtenä iltana syötiin Rock Cafessa (dieetti ei tainnut ihan tuona iltana päteä) porukalla. Käytiin myös katsomassa poroja ja ne olivatkin oikein söpöjä sekä kilttejä. Tässä muutama kuva reissusta, niin te lukijat saatte jonkinlaista käsitystä viime viikosta. :) 

Ensimmäinen päivä. Hieman hapotti reisiä!

Pientä treenausta, koska edellisestä kerrasta oli kulunut kaksi vuotta.



Maisemia Etelärinteiden päältä sekä Eturinteiltä ja "Alppikylästä".

Viimeisen päivän tunntelmia. Laskettiin Tuikku-ravintolaan, josta tuo oikean reunan ylin kuva otettu. Laskettiin myös World Cup -rinteen vierestä ja mentiin Gondoli-hissillä ylös.

Kokonaisuudessaan lomaviikko oli erittäin onnistunut. Välillä olisin ehkä kaivannut muutakin kuin mökkielämää, mutta lopulta koko päivä mäessä vei kaikki voimat. Dieetin osalta kulunut viikko ei ollut mikään riemuvoitto. Pystyin noudattamaan dieettiä suhteellisen hyvin, en kuitenkaan ehtinyt syödä viittä kertaa päivässä ja muutaman kerran tuli syötyä vähän ranskalaisia ja täysjyväspagettia. En kuitenkaan vedellyt namusia tai muuta "roskaa" kurkusta alas. Vedenjuonti oli vähäistä (0,5-1l päivässä), mutta laskettelu olisi ollut aika mahdotonta, jos olisin 10 min välein ravannut vessassa. Dieettiä on jäljellä vielä tämä viikko. Sen jälkeen katson tilanteen painon kanssa, pidän väliviikon ja päätän, että jatkanko näillä samoilla ohjeilla vai eri ohjeilla. Tällä hetkellä miinuskiloja on yli 5. Toivoin, että tässä vaiheessa olisi tapahtunut jo enemmän. 

Olen nyt alkuviikon ollut kuumeessa, enkä ole päässyt töihin saatikka salille. Eniten ketuttaa tuo salilta pois jääminen. Olin viikonloppuna varannut jo paikat spinningiin ja kahvakuulaan maanantaille. Kuume sitten yllätti ja tunnit oli peruttava. Nyt olen istunut ja maannut 3 päivää sisällä. Ketuttaa suunnattomasti. Ilmat ovat mitä mahtavimmat lenkkeilyyn, mutta olen tyytynyt tuijottamaan tuota mollukkaa sisältä käsin. Grr!! Loppuviikosta, kun paranen, otan kaiken takaisin. Se lehdissä ennustettu lumisade ja pakkanen voisivat siirtyä vaikka vikolla eteenpäin. Tai mikä parasta, jäädä kokonaan pois! Kevät saisi jo tulla! 

Näihin tunnelmiin ja alla olevaan keväiseen kuvaan päätän tämän blogipostauksen. Sohva ja ihana Suits -sarja kutsuu minua! Nauttikaa tuosta säästä täysin rinnoin. Kyllä se kevät jo kolkuttelee ovella! ;) 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti