perjantai 21. maaliskuuta 2014

Yökukkuja.

Heippa!

Täällä taas, kuten luvattu. Kello lähenee jo puolta kahtatoista, mutta kirjoitan nyt tänne kuluneesta viikosta. Näitä vapaita hetkiä blogin kirjoittamiseen jää aika vähän töiden, treenaamiseen, siivoamisen ja ruoanlaiton ohella. Siksi minusta ei ole hirveesti kuulunut. Mutta nyt korjataan tuokin asia. ;)

Viime viikolla selvisin siitä hirveästä kuumeesta, joka vaivasi koko viikon. En tiedä, oliko sitten Levin reissun seurauksia vai mistä johtui. Ehkä liian kova treenitahtikin saattoi olla osasyy? Kuka tietää. Nyt kuitenkin oon kunnossa, ainakin suurinpiirtein. ;) Kävin tossa värjäämässä myös hiukseni kampaajalla. Ei ollut mitään aikomustakaan mennä kampaajalle ennen kesää, mutta iski pieni katastrofi hiusten kanssa. Olin päättänyt taas, että haluan olla blondi. Ja mihkäs muuhun sitä tartuinkaan kuin KOTIVÄRIIN. Big mistake! Big! Tämä oli sitten siitä seurauksena: 

Kamala kirkuvan oranssiblondisekoitus. Hyi. Se oli aivan hirveä. Astelin sitten loppuviikosta, kun oli vähän parempi olo, kampaajalle. Ja sain lopputulokseksi oikeasti vaaleat hiukset. Nykyinen look taittaa hieman hopeaan, joten on vähän kylmepi väritys. Tykkään kovasti, koska omaan punapigmenttiä. Joten tuo vaalennusprosessi on aina ihan hirveän vaikea minulle. Tämä oli sitten lopputulos, johon olen erittäin tyytyväinen.



Dieetti loppui viime viikolla ja tämä viikko on ollut väliviikko. Olen syönyt suhteellisen normaalisti, aamupalat ja iltapalat olen edellen tehnyt dieettiohjeiden mukaisesti, mutta pääaterioilla olen syönyt aika paljon tomaattipitoisia ruokia ja esim. sunnuntaina vedin pizzamättöä (sunnuntai=krapula, siitä lisää myöhemmin). Muuten oon pysynyt ihan kuoseissa. Ei karkkia, ei sokerilimuja eikä muutenkaan mitään epäterveellistä. Paino on pysynyt samana, muutamia satoja grammoja tultu alaspäinkin. Tein tällä viikolla itte ruoaksi mm. helppoa tomaattikeittoa ja tomaatti-mozzarella-pecorinopastaa. :)





Tomaattikeittoa en jaksanut tehdä alusta asti kaltatuista tomaateista, joten tein sen helpoimman kautta - käyttäen valmiita murskia ja paseerattua tomaattia! Sekaan heitin oliiviöljyä, valkosipulia, sipulia, kasvisliemikuution, vettä ja paljon yrttejä. Koko homman kruunas ranskankerma! Nam. Ehkä vähän oli tuo ranskankerma heikkous, mutta se otettiin sitten salilla kiinni seuraavana päivänä. Sitten tein tomaatti-mozzarella-pecorinpastaa.




Tämän tein ihan tuoreista terttutomaateista. Niiden sekaan heitin oliiviöljyä, sipulia ja valkosipulia. Sitten sekaan lähti vähän mozzarellaa ja raastettua pecorinioa. Mausteeksi laitettiin eri yrttejä, mm. basilika, oregano, timjami, paprikajauhe ja cayennepippuri. Lopuksi sekaisin pastan kanssa (kyllä, se on vaaleaa pastaa, mutta en sitä itse hirveästi syönyt!) ja päälle vähän tuoretta basilikaa ja pecorinoa. Oli mums herkkua. Kroppa taas liikkui salilla seuraavana päivänä extra kovaa ;) Mutta sen olen oppinut, että kun osaa säännöstellä ja syödä järkevästi, ei tuo vaalea pasta ole maailmanloppu. Varsinkaan väliviikolla, kun hiilareita on kerättävä varastoon taas, että jaksaa diettailla!

Treennannut olen tällä viikolla taas normaalisti. Takareidet ja peba oli keskiiviikkona niin hirveessä jumissa, että torstaina ja tänään oli pakolliset lepopäivät. Siis niin hirveesti tuli tehtyä kyykkyä alkuviikosta, että veti reidet ja peban kyllä sellasille hapoille ettei mitään rajaa. Huh huh! Nyt alkaa oleen jo voiton puolella. Hyvä minä! Huomenna taas tyyppilliseen tapaan aamuspinnaamaan ja sitten normi treeni siihen päälle. Huomenna taitaapi olla käsipäivä! Annetaan alleille kyytiä ja kasvatetaan habaa. Se vähän jo pullistelee esiin! Kävin myös ostamassa tänään Stadiumin synttäribailuista Nike Free 5.0+ kengät. Oon himonnut näitä NIIIN pitkään, mutta hinta on ollut päätä huimaava. Nyt sain nämä 50 eurolla! Ostin vielä miesten kengät, koska ne istuivat paremmin jalkaan. Saapahan taas buustia treenaamiseen, kun on jotain nättiä jalassa. Joten, lumet voisi sulaa, jotta pääsen taas juoksemaan lenkkipolulle. 

My babies! 

Muita tämän viikon tai no viime viikonlopun aktiviteetteja oli koulukavereiden tapaaminen vuoden tauon jälkeen (joka aiheuti hirveän krapulan!) ja sunnuntai-brunssi ihanien tyttöjen seurassa. Launtaina oltiin tosiaan koulukavereiden kanssa porukalla meidän ystävällä Marialla. Siellä sitten vaihdettiin kuulumisia ja nautiskeltiin vähän juotavaa. Ilta päättyi baariin Helsingin keskustassa. Sieltä kotiuduin sitten yöllä ja voin kertoa, että seuraavana aamuna oli aikasta heikko olo. Tilanteen kuitenkin korjasi tyttöjen kanssa vietetty brunssi ja hetket pelikonsolin edessä. Jep, sitä me tytöt oikeesti tehdään kun ollaan keskenämme. ;) Viikonloppu oli kuitenkin huikea, vaikka edellinen viikko oli mennyt kuumeessa. Oli ihana nähdä koulukavereita ja kuulla heidän kuulumisiaan. Lisäksi laatuaika tyttöjen seurassa on aina extraa! Krapulalta olisi voinut välttyä, mutta siitä teki vielä pahemman se, että edellisen kerran olin tainnut juoda yli puoli vuotta sitten. Heikko pää!



Tässä vähän minun kuulumisia. Palataan taas asiaan mahdollisimman pian. Nyt tuo lämmin sänky tuijottaa kutsuvasti! Unille mars, että jaksaa huomenna spinnata ja treenata. Yötä rakkaat lukijat! 

- Veera

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti